Dutch Art Collective illustreert unieke zwart-wit posters en schilderijen. Handgetekende illustraties voor in de woonkamer, kinderkamer, hal, badkamer en zelfs voor op kantoor. Met constant vernieuwende collecties en een groot scala aan thema’s schitteren de posters van Dutch Art Collective aan elke muur. Alle posters worden met de hand gesigneerd en sierlijk verpakt.
“Details you've
never seen before”

the story

Prachtig gestileerd, handgetekend artwork dat na vergroting zijn ware DNA tentoonstelt. De verborgen, subtiele grein ontpopt zich tot een rauwe lijn die het ambachtelijke karakter van een potloodtekening onthult en waarbij je bij elke aanblik meer details ontdekt. Het is deze rauwe lijn in combinatie met het zwart-witte kleurgebruik dat zorgt voor een geheel nieuwe, onderscheidende kunstvorm.

Black & whites only

Alle tekeningen zijn in zwart-wit. Een bewuste keuze. Altijd matchend bij de omgeving en nooit te overheersend. Kleur is relatief en heeft voor iedereen een andere betekenis. Zwart-wit geeft iedereen de ruimte tot eigen interpretatie. Van een rood-oranje ondergaande zon tot de afsluiting van een donkere winterdag.